NIEUWS + MIJ

Entertainment


Algemeen nieuws

Trump stelt 'compromis' voor over grensmuur om 'shutdown' te beëindigen (za, 19 jan 2019)
De Amerikaanse president Donald Trump heeft zaterdag voorgesteld om met de Democraten tot "een compromis te komen" over de begroting om een einde te maken aan de 'shutdown', die inmiddels 29 dagen duurt. De Democraten wuiven het nieuwe plan weg, omdat Trump vasthoudt aan de grensmuur.
>> meer lezen

Ronnie Flex wint Popprijs 2018 (Sun, 20 Jan 2019)
Rapper Ronnie Flex heeft de Popprijs 2018 gewonnen. Dat werd bekendgemaakt op het festival Eurosonic Noorderslag in Groningen. 
>> meer lezen

Politie schiet bij aanhouding van 2 autodieven in Lienden na achtervolging (Sat, 19 Jan 2019)
De politie heeft zaterdagavond in het Gelderse Lienden schoten gelost na een achtervolging van twee verdachten van autodiefstal. Niemand is gewond geraakt.
>> meer lezen

Trainer Stam beleeft droomdebuut bij PEC met zege op Feyenoord (Sat, 19 Jan 2019)
Jaap Stam heeft zaterdag een droomdebuut beleefd als trainer van PEC Zwolle. De degradatiekandidaat won in eigen huis met 3-1 van Feyenoord.
>> meer lezen


Opmerkelijk

Brecht van Hulten nog niet voldoende hersteld (Sat, 19 Jan 2019)
Brecht van Hulten is nog niet voldoende hersteld van haar hersenschudding en laat het presenteren van Kassa zaterdagavond opnieuw over aan haar vervanger Amber Kortzorg. Dit zegt een woordvoerder van BNNVARA.
>> meer lezen

Rapper Mike Skinner loopt schouderblessure op (Sat, 19 Jan 2019)
Een optreden van Mike Skinner is vrijdag geëindigd op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis. De rapper, beter bekend als The Streets, verdraaide zijn schouder bij het crowdsurfen.
>> meer lezen

André Hazes jr. heeft tijd van zijn leven in gymzaal (Sat, 19 Jan 2019)
De familie Hazes was vandaag in alle vroegte al druk in de weer in de gymzaal. Monique en André klauterden samen met de kleine André heel wat bankjes af om hem de ochtend van zijn leven te bezorgen.
>> meer lezen

Dochtertje Marly van der Velden verkoopt koekjes op straat (Sat, 19 Jan 2019)
Het dochtertje van Marly van der Velden ontpopt zich nu al tot een echte onderneemster! Sammy-Rose wil dolgraag een cadeautje voor zichzelf kopen en dus heeft ze een ludiek plan bedacht om aan geld te komen.
>> meer lezen


Gay nieuws