NIEUWS + MIJ

Entertainment


Algemeen nieuws

Politie zoekt naar verdachte aanslag Straatsburg, extra bewaking op straat (wo, 12 dec 2018)
De verdachte van de schietpartij in Straatsburg dinsdagavond, waarbij drie mensen omkwamen en twaalf mensen gewond raakten, is nog steeds voortvluchtig. Er komt extra bewaking bij de grenzen en ook andere kerstmarkten in Frankrijk.
>> meer lezen

Schietpartij kerstmarkt Straatsburg | Jos B. voor de rechter (Wed, 12 Dec 2018)
In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.
>> meer lezen

Vooruitblik: 'Ondanks DNA moeilijk Jos B. aan dood Nicky te koppelen' (Wed, 12 Dec 2018)
De pro-formazitting tegen Jos B., verdachte in de zaak-Nicky Verstappen, begint op woensdag. NU.nl blikt vooruit op de start van de zaak tegen de verdachte, die na een klopjacht in Spanje werd gearresteerd. 
>> meer lezen

Stormy Daniels moet Trump vergoeding van 260.000 euro betalen (Wed, 12 Dec 2018)
Porno-actrice Stormy Daniels moet 260.000 euro aan de Amerikaanse president Donald Trump betalen vanwege een zaak die ze tegen hem had aangespannen voor laster. Daarvoor stelde de rechter haar afgelopen oktober in het ongelijk en nu is er beslist dat ze een schadevergoeding moet betalen.
>> meer lezen


Opmerkelijk

Ex-man: Amy Winehouse niet door mij aan de drugs (Tue, 11 Dec 2018)
Blake Fielder-Civil, de ex-man van Amy Winehouse, ontkent dat de in 2011 overleden zangeres door hem aangespoord is drugs te gaan gebruiken. In een interview met Piers Morgan en Susanna Reid zei de Brit dat drugsgebruik geen grote rol speelde in hun relatie.
>> meer lezen

Laatste aflevering Help, Mijn Man Is Klusser! wordt extremer dan ooit (Tue, 11 Dec 2018)
De laatste Help, Mijn Man Is Klusser! van het seizoen belooft weer een dolle rit te worden. Op Instagram geeft presentator John Williams alvast een klein voorproefje, en die is niet mis.
>> meer lezen

Bijzonder moment tussen Beau en Patrick in Het Rotterdam Project (Tue, 11 Dec 2018)
In Het Rotterdam Project helpt Beau van Erven Dorens vijf Rotterdamse daklozen om van de straat te komen. Eén van hen is Patrick, die al jaren niet van de drugs kan afblijven. Een diepgaand gesprek met Beau zorgt ervoor dat hij weer zin krijgt in het leven en zelfs stappen maakt om af te gaan kicken.
>> meer lezen

K-popband BTS betrokken bij auto-ongeluk (Tue, 11 Dec 2018)
De Koreaanse boyband BTS is zondag betrokken geraakt bij een auto-ongeluk. Niemand raakte bij de botsing gewond, weet Billboard.
>> meer lezen


Gay nieuws